Sto se sporta tiche, vremenom sam shvatio da oni to gledaju drugachije nego mi. Treba ipak i to razumeti. Dok je kod nas sve previshe puno navijackih strasti i neke stvari gledamo previse ozbiljno, kod njih je sve "fun". Na primier ovde svi navijaju za lokalne klubove (Bucaneers i Rays) ali to im ne smeta da sad kada je bio Super Bowl se opredele za Pitsburgh ili Arizonu. Ja licno uopste ne bih na primer gledao mech u kome se takmice klubovi za koje ne navijam, ovde je drugachije.
Istovremeno kada se ceo baseball tim Raysa koji su ove godine bili u finalu lige osisao na mohawk (cherokee po nasem) frizuru ovde si na svakom cosku mogao da vidis lika koji se isto tako osisao kao podrska svom timu. Cak su i neke sredovechne zene kod mene u firmi nosile kape u obliku te frizure.
Dakle, moje misljenje: ziveli su bez stresa i na zivot gledaju kao zabavu(njihovo poimanje zabave)...sport je samo sport. Cenim takav nacin razmisljanja.
Da se razumemo ja sam veliki ljubitelj sporta i dalje ga posmatram onako srpski i nerviram se. Baseball ne mogu da smislim.