Tema: Dv-2019
View Single Post
Staro 29.05.2018, 12:08
doE0 doE0 je offline
Drug član

Datum prijave: 06.10.2016
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik NemanjaNss Prikaz poruke
Pozdrav drustvo,
Ja sam izvucen. Br 26xxx. U slicnoj situaciji sam kao MilicaBB. Sa devojkom zivim vec 3 godine. Zajedno smo skoro 9. Svakako smo planirali krajem leta da se uzmemo, a ovo ce sada da pomeri taj datum. Jos nisam popunjavao DS obrazac. Interesuje me da li da se prvo uzmemo ili da odma popunjavam? Ako neko zna koja opcija je bolja. Ne bi mogli odma sutra da se uzmemo, nego za desetak dana. Koliko je bitno to sto cu malo kasnije poslati DS?

Hvala
Pozdrav Nemanja! Cestitam
U sustini, svejedno ti je, ukoliko je veza prava i imas dokaze (slike, prepiske itd. iz ranijih perioda)
Ja sa suprugom zivim svega par meseci,u vezi smo skoro 5 godina, vencao sam se mesec dana pred intervju i nisam imao nikakvih problema...
visok ti je broj, tako da ne moras da zuris sa slanjem DSa, pa ti je moj savet da se sada vencate i onda popunite zajedno DS i posle toga polako skupljate "dokazni materijal"
Mi smo poneli slike iz ranijih perioda, screenshotove prepiski, napravili smo i nekoliko screenshotova nasih slika na kojima se vidi datum, listing poziva, razmena mailova...vide se datumi i to njima najvise znaci
Reply With Quote