Tema: Dv-2019
View Single Post
Staro 31.05.2018, 08:47
MilicaBB's Avatar
MilicaBB MilicaBB je offline
Stari vuk

Datum prijave: 15.05.2018
US lokacija: Dallas ,Texas
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vojvodjanka Prikaz poruke
Imam 2 pitanja, pa ako bi neko mogao da mi pomogne.

Iscitala sam skroro ceo forum, ali bih htela da mi neko od vas iskusnijih potvrdi.

Prvo: Imam jako nizak broj koji je izvucen DV201900000xxx.

Ne odgovara mi da popunim odmah jer bi me zvali jako rano na intervju posto imam nizak broj (ako sam dobro shvatila iz ovde iscitanog) Odgovara mi da to bude malo kasnije. Do kad najkasnije da punim DS- 260? Do septembra mozda? Da li je moguce da posto imam nizak broj da mogu da rizikujem da DS-260 posaljem 'prekasno' tj. da moj broj 'prodje'?

Drugo: Pasos mi istice u decembru 2019. Videla sam na svim sajtovima da treba da bude vazeci 6 meseci nakon ulaska u SAD. Da li mogu da odem na interjvu (koji ce biti npr. izmedju oktobra i juna, u zavisnosti od toga kada cu da posaljem DS-260) sa starim pasosem koji ce tada vaziti jos 6 meseci i vise, pa da izvadim novi pre decembra, tj. pre potencijalnog ulaska u SAD?
(Naravno sve ovo pod uslovom da mi Zelana karta bude odobrena )

Unapred sam vam zahvalna na odgovoru jer u zavisnosti od toga cu i da popunim DS-260.

Milim da tvoj broj ne moze da prodje kad god poslala obrazac ( u roku naravno ).. a za pasos nisam sigurna ali ako postoji mogucnost da izvadis pasos pre decembra pre isteka mislim da bi ti to bilo najsigurnije pa tako i na intervju da odes sa novim pasosem
Reply With Quote