View Single Post
Staro 16.06.2018, 22:59
Supernaut Supernaut je offline
Drug član

Datum prijave: 07.05.2017
US lokacija: u potrazi za lokacijom, dok cekamo intervju
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89 Prikaz poruke
Do kraja maja je podeljeno 13700 viza, u junu i julu će biti podeljeno 2500-3000, u avgustu 1200-1400 i plus na to sve 200-300 ovih što rade AOS, tako da to ukupno izlazi oko 18000, možda i malo više. U principu to je to, oni su praktično završili posao već u avgustu. I ako bude nekog povećanja za septembar, ne očekujem da to bude više od 1000.

Što se BritSimona tiče, trebalo bi bar da se izvini. Gledao sam neke objave iz februara i javljali su se tj. pisali su neki ljudi da je sve preko 25000 rizično, ali on im je tada pisao kako ne znaju, kako ne razumeju proces, kako bez razloga unose paniku i sl. Sad se pere, piše kako je on uvek pisao Wait and see, a to nije tačno. To je počeo da piše od kada je izašao bulletin za jun i kada je postalo jasno da su njegove prognoze teško ostvarive.
Znam za Brita, krivo mi je što nismo snimili te njegove izjave, jer smo ga i mi pitali za naš broj, kritikovao je i govorio da prestanemo da unosimo nervozu. On ne zna ništa više od nas... zna da posavetuje nepismene Afrikance koji ne znaju ni da popune DV-260.
A tek DV4Roger.... Njemu smo juče odmah posle objave avgustovskog VB uradili reply (na onaj njegov veliki post gde je napisao da zbog redistribucije možemo da očekujemo povećanje od 14%) i prokomentarisali da avgustovski VB nije ispao onako kako je pisao, a njegov komentar je bio: indeed, test failed... otprilike, ko vam kriv... A turci sa turskog foruma su pisali KCC i molili za šansu da i veliki brojevi (ove godine je diskutabilno šta je veliki broj) dobiju intervju...
Reply With Quote