Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89
Mene interesuje šta će biti sa Afrikom na kraju. Od 38000 pa do kraja oni imaju 6126 pravih casova, ali njihov response rate mislim da je mali oko 30%, a derivative rate manji od 2, što znači da će oni da je to ukupno oko 3700 viza, ali neka bude i 4000. Tako da oni po mom mišljenju više od 18-19000 viza ne mogu da uzmu, a kvota im je 21500-22000. Biće tu velikog viška, ali džaba, kada oni očigledno ne žele da podele te vize drugim regionima. Oni da hoće mogli bi i current da stave i opet ne bi prešli granicu od 50.000 viza, ali mislim da je za to kasno, avgust je bio poslednja šansa i sada više nema vremena za to.
|
Jeste, zato je možda i vreme da pišemo KCC/VO jer je u AF ostalo 6150 real caseova, a od toga, pojaviće se jedva 3000. Što se redistribucije tiče, Brit je poslednjih nekoliko meseci pričao da će se redistribucija videti tek poslednji VB. Onda, kada je upao DV4Roger sa svojim teorijama o ranijoj redistribuciji, onda se sve svelo na avgustovski VB. Čak je jedan forumaš odmah nakon objave i šoka zbog avgustovske brojke zbunjeno prokomentarisao da je Brit rekao da ćemo tek u septembarskom VB videti redistribuciju. I mi se plašimo da je kasno, sve rešiti u jednom mesecu, ali kao što rekosmo, Brit od početka priča o tome. Baš pogledaj malo unazad.