View Single Post
Staro 17.06.2018, 17:51
ikac89's Avatar
ikac89 ikac89 je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 06.10.2012
US lokacija: Chicago (Niles), IL
YU lokacija: Srb
Nepromenjeno

U pravu je moniigor. U teoriji oni mogu da stave Current, ali to ne znači da će svi da dobiju datum intervjua. Jednostavno, ambasada nema kapacitet da svima zakaže intervjue i kraj, zakazaće samo onoliko koliko može i to je to. Npr. u Beogradu, do kraja ima 150 dobitnika (lupio sam broj), ambasada može maksimalno da održi i obradi 5 intervjua dnevno, ali samo radnim danima, dakle 22*5=110, znači 110 bi imalo intervju, 40 ne bi. Neka druga ambasada možda ima manji izvučenih ili veći kapacitet, pa bi svi stigli, neka više izvučenih, a manji kapacitet, pa bi onda još manji broj stigao itd. Current znači da ima dovoljno viza za sve izvučene, ali ne znači da će svima biti zakazan intervju. To će se i u Africi gotovo sigurno desiti, jer tamo imamo ljude koji su bili current za intervju u junu, a još uvek im nije zakazan intervju.

Edit.
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Supernaut Prikaz poruke
Jeste, zato je možda i vreme da pišemo KCC/VO jer je u AF ostalo 6150 real caseova, a od toga, pojaviće se jedva 3000. Što se redistribucije tiče, Brit je poslednjih nekoliko meseci pričao da će se redistribucija videti tek poslednji VB. Onda, kada je upao DV4Roger sa svojim teorijama o ranijoj redistribuciji, onda se sve svelo na avgustovski VB. Čak je jedan forumaš odmah nakon objave i šoka zbog avgustovske brojke zbunjeno prokomentarisao da je Brit rekao da ćemo tek u septembarskom VB videti redistribuciju. I mi se plašimo da je kasno, sve rešiti u jednom mesecu, ali kao što rekosmo, Brit od početka priča o tome. Baš pogledaj malo unazad.
Videćemo šta će se desiti. Ja sam se iskreno već pomirio sa tim da je sve gotovo, ali ko zna. Čuda se dešavaju.
Reply With Quote