View Single Post
Staro 22.06.2018, 18:02
Supernaut Supernaut je offline
Drug član

Datum prijave: 07.05.2017
US lokacija: u potrazi za lokacijom, dok cekamo intervju
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89 Prikaz poruke
Uradio sam analizu od 18050 do 30000 prošle i ove godine.

Ukupan broj caseova prošle godine je 5004. Dakle to su pravi casovi sa statusom (At NVC, Ready, Issued, Refused i Administrative processing, dakle sve sem None).
Ove godine taj broj je malo veći i iznosi 5260.

Istina je da je taj broj malo veći, ali ništa značajno. Moje mišljenje je da ukoliko odluče da daju isti broj viza kao prošle godine, da bi moralo da se stigne bar do 28000. Ali opet, ko zna kakve oni kalkulacije prave. Iskreno ne bi me ništa iznenadilo, ni da ostane ovaj broj za septembar, a ni da stave čak i current. Mi nažalost ne možemo ni na šta da utičemo, možemo samo da čekamo i da se nadamo.
Upravo tako... ništa ne može da se prognozira jer je zaista sve moguće. Čak je i DV4Roger oprezan, jer je dosada olako davao izjave:

@DV4ROGER hi Dear 248xx. I am so afraid . how is my luck ? (( high luck my god (

The May Monthly still shows strong demand from U2. Ukraine is already at an all-time record and still going (became current just in May). Uzbekistan is going fast, too, with an expected wave of AP clearances looming. The demand from the rest of Europe is growing with CP visa density now at 550/1000.
Not knowing when the AP clearances claim visa numbers from VO and the still open question regarding redistribution mean that I can't call 2018EU248## a safe number. For now, 2018EU248## is still in the ballpark — comfortably so.
Reply With Quote