View Single Post
Staro 05.02.2009, 18:45
Taji's Avatar
Taji Taji je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.01.2009
US lokacija: Greenville, SC
Nepromenjeno

Sve to sto sam napisala u gornjem postu je bilo samo sa dobrom namjerom. Posto kupila po to i prodala...to su price ljudi koji su kroz to prosli i radili i ako su oni slagali nama kojima su to pricali onda sam i ja slagala vama svima koji ovo citate.
Sto je nekome nemoguce, smijesno i bez veze za negod drugog je i te kako moguce i ozbiljno...svi smo razliciti i ne razmisljamo i ne reagujemo na date situacije na isti nacin.
Htjela sam samo da je potstaknem na razmisljanje pobogu, samo joj dala "crtice" pa mozda ce sama da dodje na neku mnogo bolju ideju sta i kako a ti se tako bukvalno i pesimisticki postavio i odreagovao da nemam komentar.
Ne kazem da nisi u pravu sto se tice tvojih komentara...imas pravo da komentarises kako god hoces ali znam da nista samo nece doci i zakucati na vrata i reci "uzmi me"....valja se boriti "za sebe" od prvog dana pa kako kome ispadne na kraju...
Nisam imala namjeru da iznerviram ili vrijedjam bilo koga sa ovim postom a to sto si ti toliko ogorcen stvarno mi je zao. Izvini sto ti izazvah dodatni gnev nepotrebno.

Svako gleda svijet iz svoje perspektive i vidi sebe negdje ili se ne vidi nigdje...

Nemam ja "americki san" i veoma sam "budna" tako da nema sta ni da se razbija sa tvojim komentarima, nemaj brige i budi mi pozdravljen. Zelim ti sve najbolje.
Reply With Quote