View Single Post
Staro 09.07.2018, 19:09
mveruovic mveruovic je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 17.09.2012
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mos3y Prikaz poruke
Imam pitanje, planiram da idem kod drugarice u Majami na mesec dana sad u septembru, e sad planirao sam u januaru put u Njujork i Cikago na mesec, mesec i po kod rodbine pa me brine da mi ne prave problem sto sam bio skoro u Majamiju
Meni nije bio problem, isao sam septembar-oktobar i onda opet pocetak januara.

Citat:
Pozdrav narode.

Moja situacija je sledeca. Naime, imam porodicnu kucu i auto na svoje ime, i planiram da upisem master studije. Ujak bi mi bio sponzor putovanja i kod njega bih boravio do povratka u Srbiju. Poslao bi mi i neku "aplikaciju" koju on popunjava i overava kod notara u SAD. Master studije bih upisao na privatnom fakultetu. Interesuje me kakvo je vase misljenje i da li mozda postoje sanse da dobijem vizu? Da li je bolje da mi ujak koji je gradjanin SAD-a i koji ima zelenu kartu popunjava tu "aplikaciju, ili ujna koja je drzavljanin? Hvala Unapred na odgovorima
Ne treba ti garantno pismo, niti ujak moze da ti bude sponzor, treba sam da se "kvalifikujes" za vizu i da dokazes da ces se vratiti. Nece te odbiti samo zato sto imas ujaka koji ima pare i koji ce da ti obezbedi sve ako ostanes ilegalno. Svakako ako ides kod ujaka da ces to i reci, nemoj da izmisljas na razgovoru da ides turisticki i da nemas nikog tamo kad to nije istina (a ljudima to savetuju cesto)
Reply With Quote