Citat:
Prvobitno poslao korisnik Taji
Sve to sto sam napisala u gornjem postu je bilo samo sa dobrom namjerom. Posto kupila po to i prodala...to su price ljudi koji su kroz to prosli i radili i ako su oni slagali nama kojima su to pricali onda sam i ja slagala vama svima koji ovo citate.
Sto je nekome nemoguce, smijesno i bez veze za negod drugog je i te kako moguce i ozbiljno...svi smo razliciti i ne razmisljamo i ne reagujemo na date situacije na isti nacin.
Htjela sam samo da je potstaknem na razmisljanje pobogu, samo joj dala "crtice" pa mozda ce sama da dodje na neku mnogo bolju ideju sta i kako a ti se tako bukvalno i pesimisticki postavio i odreagovao da nemam komentar.
Ne kazem da nisi u pravu sto se tice tvojih komentara...imas pravo da komentarises kako god hoces ali znam da nista samo nece doci i zakucati na vrata i reci "uzmi me"....valja se boriti "za sebe" od prvog dana pa kako kome ispadne na kraju...
|
Ja verujem da si ti to gore napisala u najboljoj nameri. Isto tako verujem da svako treba da se bori za sebe, ali ciscenje pepeljara u kafani part-time (inace, zabranjeno je pusenje u kafanama...) za 2000$ mesecno su pusti snovi.
Ja sam odreagovao na to sto si rekla da ameri u zivotu nisu mogli ni da sanjaju takve delikatese kakvi su nasi kolaci...koje ume da pravi svaka nasa domacica. Pogledaj i sama gore ton kojim si to opisala. Izvini, ali mene to podseca na sve one price..."kada nas covek ode tamo...pa on kada njima pokaze...pa oni da padnu na teme...". Jednostavno, mi nismo vanzemaljski narod, niti smo bolji narod od bilo kog naroda...niti pametniji....niti specijalno nadareni za pravljenje bozanstvenih kolaca....o kakvim amerika moze samo da sanja.