Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ender
Pozdrav svima, ovo mi je prvi post na forumu. Precesljao sam dosta tema ovde ali nisam naleteo na ono sto me konkretno zanima (mozda sam i propustio nesto, tako da se izvinjavam unapred ako ova informacija vec postoji).
Izvucen sam za 2019, popunio DS-260 i sada sam u fazi cekanja. Moje pitanje je, da li je neko odbijen zbog medicinskih razloga? Naime, 2008 sam imao benigni tumor koji je resen intervencijom u inostranstvu. Nasi dokotori su bili dosta zbunjenji tako da imam dosta kontradiktornih nalaza. Onaj koji se ispostavio kao tacan je taj iz inostranstva gde je uradjena procedura. Evo proslo je deset godina, redovno pratim situaciju i sve je, na srecu, u najboljem redu. Koliko vidim iz dokumenata koje lekari popunjavaju, njih najvise interesuju tuberkuloza i zarazne bolesti (sto naravno nemam). Znaci, da li ovo moze negativno da utice na moje sanse da dobijem GC?
|
Ja sam imao tumor 2014, operisan, prijavio sve na lekarskom, niko me nista nije pitao na interview, evo nasmejan u San Diegu vec 3 meseca.