Citat:
Prvobitno poslao korisnik ibraga36
Hvala na cestitkama. Sto se tice godina starosti, argument porodice ispred nas je da su oni negdje procitali da se mora biti mladji od 21 u trenutku aplikacije, nisam provjeravao, mislim da ima objasnjeno u instrukcijama, mozda ovi iz DV2019 imaju svjezije informacije. Ja sam takodje na BritSimon pitao za svog sina koji puni 21 u decembru, a mi planiramo da idemo u januaru, on licno kaze da nema prepreka za njega. Ne bih ni volio dozivjeti da nekog vrate s aerodroma.
|
Ne brinite za sina cim je njemu odobrena viza tokom intervjua zavrsena prica, zato i sluzbenik je zatrazio kakvo je bracno stanje vaseg sina upravo zato sto on ce da bude po njihovom zakonu punoletan u Januaru, e tek onda se trazi za lica starija od 21god. da budu neozenjeni.Mi neznamo po kom osnovu su ti ljudi pre vas aplicirali, dali cekali preko nekog njihovog rodjaka koji je amerikanski drzavljanin ??? ima nekoliko osnova za dobijanje imigrantske vize, dug proces za prepricavanje

da vas dodatno ne opterecujem s time.Nosite dokaz upravo kao i na intervjua kako ne bi imali problema na granicu. Ja sam replicirala Ivanu posto se on cudio kako prvi put cuje da lice starije od 20god dobije GC. Jos jednom od srca vam zelim dobijanje vize.