Tema: Dv-2019
View Single Post
Staro 18.09.2018, 19:25
Leksi Leksi je offline
Drug član

Datum prijave: 05.05.2017
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Konoici20 Prikaz poruke
Dragi forumaši, nova sam na forumu i zaista sam dosta toga korisnog našla ali o onome što me interesuje ne. Naime, Izvučena sam za dv2019 sa cn 29***, i gledajući visa bulletin za prethodnu godinu, i par godina unazad, zapažam trend opadanja rednih brojeva koji stižu na interviju. Čini mi se da ako se trend i dalje nastavi, da su mi manje šanse da stignem na red (ne daj Bože). Ono što me zanima je da li mogu da odigram, ukoliko bude lutrije sad oktobra za dv2020 iako sam izvučena za 2019. Pošto do oktobra sigurno neću stići na red? Da li mogu da me disfalifikuju na neki način za 2019. Zbog toga?
Izvinjavam se ukoliko je tema negde već započeta i zahvaljujem svima na razumevanju.
Evo ja sam ta koja nije stigla na red,broj mi je bio 29xxx,i igram opet sad,nisam za 2019 jer nisam ni sanjala da neću stići na red.
Mislim da su šanse da me izvuku opet,iste kao i prvog puta kad su me izvukle,ni manje ni veće.
Nadam se da ti nećeš doživeti isto što i ja,ali moja preporuka je da igraš i sad,čisto u rezervi da imaš.
Reply With Quote