Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sloba_Kg
... in general slaba vajda od tih udruzenja
|
Naravno, a kako ja vidim na odlicnom smo putu da i ovo "udruzenje" sje.emo a da se jos nije ni oformilo. Pa ovde nas je bar sve sakupila ista stvar/interes pa opet ne moze bez svadja.
Stvarno mi niste jasni, a nije mi ni interesantno da citam prepucavanja i rasprave bukvalno niokocega (ako neko misli da se ovo pise odvojeno nemoj da propusti priliku da se posvadjamo). Sve se svodi na to sta je neko video/cuo/doziveo i uvek ce biti nekoga koji je sve to isto... samo suprotno. Nema veze sto je suprotno, ali zasto mora onaj drugi da bude glup, budala, idiot, lazov... sta god.
Nisam ja sad neki pacifista ali u zadnje vreme samo gubim vreme citajuci mnoge postove. Sta dobijamo time, jel nekome satisfakcija ako neko prestane da dolazi ili postuje na ovom forumu? Upravo to je pocelo da se desava i stvarno je glupo, pa ko ne voli da cita npr. Kolju, Zanu, Taji, Siberiana, Dreamera, mene neka ili preskace ili koristi
ignore user opciju. Ovo je forum, nije grupna terapija da svako svakoga ohrabruje i podrzava ali nije ni sudnica ili linc.
Stvarno bih voleo da se prepucavanja smanje ili bar okrenu u neku zajebanciju. Na granici smo da neke svadje cak predju u nacionalne a onda tek ode sve u qrac! Nije resenje ni brisanje postova ili banovanje clanova, neke stvari zauvek ostaju
Just my 2¢
16.05.2008. - stiglo u KCC
01.12.2008. - stigla 2. koverta
22.12.2008. - zavrsen lekarski
22.01.2009. - uspesno zavrsen intervju u Bgd-u
23.01.2009. - podigli vizirane pasose
Od 19.04.2009. u USA, Atlanta, GA

---------
About us:
Veselinovica kutak