Zene u Americi
ono sto me je najvise fasciniralo u vezi americkih zena je to sto one rade bukvalno SVE poslove koje rade i muskarci. za razliku od mnogih nasih zena koje izigravaju velike dame i ne zele da se late cesto ni kucnih poslova da kojim slucajem nebi slomile izlakirani nokat, Amerikanke rade SVE, ukljucujuci i najteze fizicke poslove. i rade ih dostojanstveno i sa ponosom. svojim ocima sam u Americi video zene koje rade kao varioci, asfaltiraju puteve, voze kamione (i to one najvece 18-wheelers sa trailerima), cak sam cuo od jednog prijatelja Amerikanca da mu je majka radila na izgradnji zeleznickih pruga to jest postavljala one teske drvene pragove koji povezuju sine?!? o zenama policajcima, ne bih, jer to se vidja svaki dan, ali za ove neke teze fizicke poslove sam se i sam iznenadio kad sam video pripadnice lepseg pola kako ih obavljaju rame uz rame sa muskarcima. zena ima u bukvalno svakoj profesiji....cak i na gradilistima.......i povodom toga, mogu samo da kazem, svaka cast americkim zenama. one po meni uopste nisu slabiji pol. o sportovima i da ne pricam, ima ih i u boksu, kick-box-u, soccer-u tj. evropskom fudbalu itd, itd......
|