View Single Post
Staro 30.09.2018, 03:56
3put 3put je offline
Drug član

Datum prijave: 07.05.2017
US lokacija: Chicago
YU lokacija: SRB
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik 3put Prikaz poruke
pozdrav narode,
evo danas sam bio u Hillside SSOffice gde mi reko Simke da idem, i bio je upravu, ovi znaju da rade svoj posao.
Chekao sam jedno 1h vremena dok nisam stigo na red, onda ona tetka je bila jako ljubazna i prijatna, proveravala je u kompijuter, dala mi da popunjim papiric sa osnovnim podacima i adresom stanovanja, malo se cudila shto ovi u Bloomindale nisu mi dali "receipt" neka vrsta potvrde da sam bio kod njih. No ona je to sve odradila dala mi potvrdu i rekla mi obavezno da na sanduchetu stavim moje ime i prezime dok ne budem dobio SSN posle mogu da skinem.
Valjda da poshtar bude siguran da sam na toj adresi. eto sad chekam 5-10dana nekako uveren sam da ce stici brzo

Elem, kad sam se vratio iz SSOffice gle chuda... Greencard stigo u sanducetu! hehehe eto bio lep dan danas

BTW, ovaj viken 22-23 Sep, u chicako ima Food Truck Festival ako nekaoga zanima neka googla, ja cu da skoknem tamo da vidim kako je
eto da javim stigo SSN danas subota a datum na kartici je zamisli 21. sep. znaci da tek prosli petak kad sam bio do SSO i ona fina tetka odradila posao kako valaja eto posle 3 nedelje stigla kartica za 5 radnih dana

no sad na redu, banka najverovatnije cu u Chase, pa ID i vozachka (u Illinois mozesh da imash obe ne znam za ostale drzhave.)
Lekarski: 21 Jun 2018
Interview date: 11 July 2018
GreenFriday Day: 13 July 2018
Reply With Quote