Dragane,
ja prvi put cujem da je neko prevodio medicinsku dokumentaciju s lekarskog??? Koliko sam ja razumela, ti kod doktora dobijes zatvorenu kovertu, koju predajes na intervjuu, tako da ce tesko da dodje do toga da se ta dokumentacija prevodi...Uostalom, zovem sutra da zakazem pregled, te cu ih i to pitati..Sto se tice prevodjenja dokumenata, opet zavisi sta posedujes od istih, a ako ti je diploma faksa, obavezno prevedi i spisak ocena, jer sam cula da se to trazi...Ako si boravio u nekoj zemlji duze od 6 meseci (odjednom naravno), moras da imas i iz te zemlje potvrdu o nekaznjavanju, tj. izvod iz kaznene evidencije (naravno preveden na engleski)...
Sale, sva su ti pitanja vise nego odlicna, nadam se da ce ljudi da odgovore i to ne samo na ovu vrstu pitanja vezana za Chicago, vec i za neke druge gradove (ukolio su raspolozeni!)...Kazi mi kada ste supruga i ti dobili GC, u fiskalnoj 2008. ili 2007? Ako ste skoro, opisi nam malo proceduru kod lekara i na intervjuu, za nas koji nismo jos bili...
Pozdrav i srecno svima!
|