View Single Post
Staro 03.11.2018, 15:00
salivux salivux je offline
Član

Datum prijave: 09.10.2015
YU lokacija: Krusevac
Nepromenjeno .

postovani,

kada neko ima zavrsenu trogodisnju srednju skolu,ali pritom ispunjava uslov da se prijavi na osnovu radnog iskustva koje obuhvata radnu zonu 4 i 5. i u slucaju da ga izvuku na lutriji on svakako mora na intervju u ambasadi da dokaze to svoje radno iskustvo.
e,sad sta me konkretno zanima: kada se prijavljujes sa radnim iskustvom koje ces kasnije da dokazujes u ambasadi da li u prijavi popunjavas sto se tice najviseg stepena obrazovanja koje si stekao *high school degree* ili *primary school only* malo me buni to sto nasa srednja trogodisnja skola nije ekvivalent njihovom *high school degree*
pa ako je neko imao iskustva sa ovakom prijavom ili ako je malo vise upucen svaki pravi odgovor bi mi bio dragocen,sobzirom da sam puno citao o ovome i van ovog foruma,ali nigde nista ne pise konkretno kako se prijaviti pravilno na osnovu radnog iskustva?
e sad imamo i tu olaksavajucu okolnost sto je ostao jos diplomski ispit na VPSSS,koji ce biti polozen za nekih dvadesetak dana,ali svakako u momentu prijave nije bilo diplome *university degree*

puno pozdrava i srece na predstojecem izvlacenju svima.
Reply With Quote