View Single Post
Staro 15.01.2019, 19:59
uran's Avatar
uran uran je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 21.04.2018
US lokacija: Northwest Pacific
YU lokacija: Tel Aviv, Israel
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Svenson Prikaz poruke
Šta kažete na ovu karticu?

https://www.nextadvisor.com/credit_c...secured_review

Naravno, imam i par pitanja za iskusne Amere

Svašta su napisali. Meni se ovo čini kao normalna stvar, a ne kao specijalnost ove kartice:
Helps Credit History
  • Helps boost your credit history by reporting to all three credit bureaus every month so you can establish or rebuild your credit.
  • Looks like any other credit card on the credit reports — there is no indication that you have a secured card.
  • If you make your payments on time, you can help improve your credit score with good payment behavior.

Šta im znači ovo? Da li je to provizija koju plaćam prilikom uplate na karticu?
Balance Transfer Fee: 3% of the transferred amount.

Da li je "Discover" kartica nešto kao "marka" kartice? (Visa, MasterCard, AmericanExpress, Dina )
pato je klasican opis secured cc koja se izdaje pocetnicima dok se ne vidi kako se ponasaju o tome smo dosta pisali, a transfer fee je cena prenosa sredstava kad namirujes sto si potrosio... valda

Koliko planiras da poneses love ako nije tajna ?

sto se tice kartica ovog onog, ponuda je ogromna. Pa mislim i u Srbiji je koliko banaka ili provajdera toliko ponuda. Zamisli tek u USA.

U svakom slucaju otvaranje racuna traje, mislim da sam ja proveo nesto manje od sat vremena u banci. Tako da mozes sve da pitas. Amerikanci su jako ljubazni i sve ce ti objasniti.

Ja licno sam uvek preferirao banke koje imaju veliki broj filijala po celoj drzavi Chase, BoA, WF.... ali opet ima ljudi koji vole neke manje lokalne banke, sto nije losa stvar...