Sale, kao prvo želim da ti se zahvalim što si odlučio da se priključiš ovoj temi. Tvoji komentari su po mom mišljenju sasvim korektni, i ne vidim razlog zašto bih ti brisao postove. Obrisao sam ti
jedan, jer je promašena tema, a to je onaj u kome tražiš brisanje. ;-)
Iako moram da se ne složim sa nekim tvojim izjavama i stavovima (heh, i mene si direktno prozvao, što mi je vrlo vrlo zanimljivo), mislim da je*tvoj stav sasvim OK, mislim da će neki delovi (vrlo mali, doduše... dosta si i detaljisao... :-) ) biti sasvim poučni za ostatak
zajednice.
Žao mi je što misliš da nisi ništa pametno pročitao ovde. Pitanja koja si postavio u prvom komentaru zahtevaju prilično opsežne odgovore za koje na žalost (ja bar) nemam vremena, te će morati da sačekaju bolja vremena (forum)... ako te odgovori zanimaju, naravno. (odgovor na pitanje #11 možeš pronaći u tekstu
Ja, vozač na ovom sajtu, opisao sam proceduru oko polaganja vozačke... a možda i na još po nešto nađeš odgovor...) ;-)
Nadam se da ćemo nastaviti ovo druženje online.
Želim ti svako dobro u imigraciji.
Žao mi je što ste malo skrenuli sa teme. Tačnije, što je na Saletov komentar obraćena tolika pažnja. Da ne bih brisao bezveze postove u kojima ima dobrih informacija, na prvi komentar sam postavio izjavu da znaju ljudi da pročitaju sve naredne komentare, čisto da im bude jasno da je digresija...
to je za one koji dođu dogodine... brucoši... :-D