Tema: Dv 2020
View Single Post
Staro 10.05.2019, 01:05
Makica@'s Avatar
Makica@ Makica@ je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 06.06.2017
US lokacija: Boston,MA
YU lokacija: Srbija
Smile

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Filip991 Prikaz poruke
Makice veliki pozdrav za tebe! Pošalji nam malo američke energije i sreće za sledeću lutriju🙂
Daće Bog da neke sledeće godine budemo tvoji sugrađani🙂
Želim da iskoristim priliku da od srca čestitam srećnim dobitnicima! I da poželim sreću onima koji nisu još uvek proverili rezultat. Hajde ljudi obradujte nas! Mnogo je mali broj izvučenih. 🙂
Saljem obaveznooo,i jako bi mi bilo drago da sto vise vas dodje na ovu stranu 🤗🤗🤗 💖Puno Puno srece u Oktobru. Ne ocajavajte,Oktobar je blizu 😉 Sad iscitah temu.. Drustvo,nemojte da imate prevelika ocekivanja kada je lutrija u pitanju,da se ne bi razocarali kad dodje Maj i izvlacenje. Razocarenje jako boli 😟 Gledajte na to kao na sasvim normalnu stvar bez ikakvih ocekivanja. Ja sam i zaboravila da proverim status,nakon mesec dana sam proverila i videla da sam izvucena. Ali sam prijavu popunila bez ikakvih ocekivanja jel me prethodne godine nisu izvukli (2016),tako da nikakvog ocekivanja nije ni bilo.
BF jako mi je zao,nadala sam se da je bas ova Tvoja godina 😟 Srecnim Dobitnicima zelim Punooo Strpljenja tokom celog procesa (grickanje noktiju itd 😅) Ali se na kraju te Slatke muke isplate 💖 Pozdrav svima jos jednom,i od Srca Cestitke svim izvucenim dobitnicima 💖
Case Number : 2018EU000091**
DS 260 poslat 30 Maja 2017.
Lekarski pregled : 01.02.2018.
Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart)
My Greeeeen Day : 12.Mart 2018.
Viza u Pasosu : 16.Mart 2018.
Landed in Boston 26.06.2018.
Reply With Quote