View Single Post
Staro 15.05.2019, 19:01
Futbalista Futbalista je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2019
US lokacija: Čkgo
YU lokacija: Belgrado
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mirko47 Prikaz poruke
Pozdrav svima. Saznali smo 8og da smo izvučeni i odmah naravno krenuli da popunjavamo ds260, upijamo sve stranice ovog foruma i maštamo. 😀
Elem, voleo bih malo saveta. Od svih lokacija koje smo pregledali najviše nam se dopao SD, gle čuda.
Ja sam nosilac, imam 34 godine i 10 godina iskustva u menadžerskim pozicijama u internacionalnim firmama, sve u RS. Diplomirani ekonomista, što mi i ne znači puno tamo. Nosim i preporuke.
Supruga 12 godina u telekomunikacijama, inženjer saobraćaja. Takođe radi profi šminku, nokte, trepavice 😀
Imamo dvoje male dece 3.5 i 1.5 godina.
Ne znamo nikoga tamo. Dolazimo sa nekom relativno malom količinom novca da bi se oslonili na to.
Da li je po vama nerealno da se zalećemo odmah na SD obzirom na to koliko je skup u svakom pogledu? Dosta smo snalažljivi oboje i ne libimo se nikakvog posla.
Hvala svima na odgovorima!
Uopste Cali4nia je skupa ko djavo, klima jeste najbolja ubedljivo ali bez ikakvog kreditnog skora, prijatelja tamo, hispano okruzenja mislim da bi bio jako los potez...

Zena bi mogla dobro da prodje sa tom kozmetikom ali ne mozete od toga da zivite. Bolje za pocetak idite negde gde bi mozda neko od nasih mogao da vam pomogne kolko tolko.

Dobro razradite smilsite plan, imate decu...nije za igranje
Reply With Quote