View Single Post
Staro 20.05.2019, 01:16
aleksandarzz aleksandarzz je offline
Stari vuk

Datum prijave: 11.05.2017
US lokacija: Amherst, NY
YU lokacija: Veliko Gradiste, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Lucky2019 Prikaz poruke
Jos jedno pitanje.. Kada sam popunjavao obrazac, naveo sam samo adresu prebivalista, medjutim student sam i u tom trenutku sam bio preko nedelje u rodjakovom stanu u drugom gradu i kada sam popunjavao ds260 na pitanje da li sam ziveo negde drugde od sesnaeste godine osim na adresi koju sam naveo odgovorio sam sa No. Ne jer sam hteo da slazem nesto nego zato sto tamo nisam ni bio prijavljen niti sam vadio studentski zdravstveni karton itd itd pa sam mislio da ne treba da navedem. Citajuci ovo oko adresa zapitah se da li sam ja sad negde pogresio. E sad, ds260 sam popunio u maju 2018. a u studentskom domu sam od recimo novembra 2018. mada sam vise kuci nego u domu al ajd. Da li treba da otkljucavam obrazac i da dodam adresu tog stana u kom sam bio povremeno i adresu studentskog doma? Sta mislite? Intervju mi je za mesec i 20 dana
Ne opterecuj se time, nije vazno. Bitno je samo ako si ziveo u drugim drzavama, jer onda moras da vadis potvrde o neosudjivanosti iz tih zemalja. Ja sam se na lutriju prijavio sa adresom na kojoj sam ziveo, a sva dokumenta su mi glasila na drugu adresu (ista ulica, razliciti brojevi). Niko se nije ni interesovao oko toga.
Reply With Quote