View Single Post
Staro 06.06.2019, 19:28
MilicaBB's Avatar
MilicaBB MilicaBB je offline
Stari vuk

Datum prijave: 15.05.2018
US lokacija: Dallas ,Texas
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik NemanjaNss Prikaz poruke
Ne postoji jedinstvena forma. Ovako sam ja poslao:

Subject:

Case Number: 2019EU000xxxxx

Body:

Principal Applicant's full name
complete case number
date of birth in the following format (MMDDYYYY)

Attach :

pdf

Razlicita su iskustva. Neki su navodili info i za ostale clanove, ne samo za nosioca. Ima ljudi koji su slali samo case number i dokumenta bez ikakvih dodatnih informacija i dobijali su odgovor. To ne bih preporucio. Moj prvi mail sa dokumetnima je bio takav i nisu mi odgovorili. Znam clana kome jesu ali meni nisu. Nakon sto sam opet poslao dokumenta u gore navedenoj formi posle tri dana sam dobio odgovor da je sve (ds260 i dokumenta) validno i kompletno.
Ja sam isto tako poslala sa tim sto sam dodala i za supeuga ime prezime datum rodjenja... na prvi mejl nisu odgovorili pa sam ih zvala rekli su mi imamo dokumenta i obradjena su, drugi put su mi rekli imamo dokumenta ali nisu obradjena pa su mi posle par dana poslali mejl da opet posaljem dokumenta sto sam uradila isti dan u istoj formi kao i prvi put i posle 2 dana sam dobila potvrdu da su u redu. Konoici20 je u bukvalno istoj situaciji bila kao i ja, isti dan smo poslali prvi put pa smo 2x zvale KCC pa su nam opet poslali mejl da posaljemo dokumenta ponovo i onda posle 2 dana potvrda da su u redu
Lekarski pregled : 17.07.2019
Intervju: 08.08.2019
Vize u pasosima : 10.08.2019
Reply With Quote