Citat:
Prvobitno poslao korisnik mveruovic
Ne znam, javicu se za par godina kad budem presao 100 000 milja sa kinder jajetom  Pitam za jacinu motora jer se ljudi loze strasno ovde na to, kad vidim one invalide u mozak sa kamionetima od 6000 kubika koje koriste za svakodnevnu voznju... A tek o brzini da ne pricam da nista tu ne mozes sa jacim motorom da iskoristis jer je max ogranicenje 70 na celoj istocnoj obali.
|
To si u pravu, secam se kad sam bio u Mazdinom salonu pa mi prodavac prica 250konja 3.5litara turbo ubrzanje bla bla, ja reko pa koja je svrha ako je speed limit 65 70, i za kamione i za kola??
Te turbo masine su jedino dobre to hitno ubrzanje kod preticanja i nizasta drugo. Sto se tice pikapova v8 od 6litara oni su za transport i vucu ugalvnom korisceni ko ih za to i koristi, ali i oni prelaze ogromne miljaze.
Generalno s obz da vozim kamion pa se nagledam svacega na putevima, zali boze automobile koje voze ameri...od semafora do semafora ih ubrzavaju kao manijaci pa naglo koce, kad ih zaobilazim vidim da na skoro svim kolima su popaljene lampice na kontrolnoj tabli za zamenu ulja, pritisak guma, check engine...