Citat:
Prvobitno poslao korisnik damagon
Evo Pojavio mi se kreditni skor posle malo manje od mesec dana, bez zaduzenja...
Trans union 694, Equifax 701
Prilicno sam iznenadjen jer sam ocekivao da se krece sa mnogo losijim skorom...
Na kartici sam imao desetak kupovina koji su bile sitne, nijedna nije prelazila 50 $ , tako da msm da je ovo odlicno za pocetak 
|
To ti je samo privremeno tako, pasce malo pa ce ici gore dole. Najjace od svega dzabe da su ti dali i 820 za pocetak jer gledaju duzinu istorije, sad apliciras za neku karticu odbice te iz tog razloga. Potpuno idiotski sistem koji me bas nervira. A onda se nakacis nekome na karticu ko je ima 10 godina i odjedanputa imas 5 godina kreditne istorije. JA kad sam pricao sa ovima u banci da u Srbiji ne mozes da imas limite neke nenormalne vec u skladu sa platom, gledaju me. Ovde neko sa 30 000$ godisnje i 20 godina kreditne istorije im je mnogo boji klijenti nego neko sa 4 godine i 80 000$ platom. A tek gradjenje kreditne istorije da imas kreditnu karticu i da je placas full pre nego sto ti se i zavrsi obracunski period potpuno je suprotan konceptu kreditne kartice. Pa onda cu debitom placati... Al ajd.