Citat:
Prvobitno poslao korisnik mveruovic
To ti je samo privremeno tako, pasce malo pa ce ici gore dole. Najjace od svega dzabe da su ti dali i 820 za pocetak jer gledaju duzinu istorije, sad apliciras za neku karticu odbice te iz tog razloga. Potpuno idiotski sistem koji me bas nervira. A onda se nakacis nekome na karticu ko je ima 10 godina i odjedanputa imas 5 godina kreditne istorije. JA kad sam pricao sa ovima u banci da u Srbiji ne mozes da imas limite neke nenormalne vec u skladu sa platom, gledaju me. Ovde neko sa 30 000$ godisnje i 20 godina kreditne istorije im je mnogo boji klijenti nego neko sa 4 godine i 80 000$ platom. A tek gradjenje kreditne istorije da imas kreditnu karticu i da je placas full pre nego sto ti se i zavrsi obracunski period potpuno je suprotan konceptu kreditne kartice. Pa onda cu debitom placati... Al ajd.
|
Hahaah tacno!! Ja sam prve godine vec imao mnogo vecu godisnju platu od amera koji 20 godina imaju duplo manje, i onda meni daju kamatne stope neke nenormalne a mogu realno mnogo lakse da pokrivam sve nego taj sto ima 20 godina karticu.
Sistem kaze ajde za pocetak dajemo ti 500$ pa da vidimo kako ces ti to da pokrivas, pa onda sve vise i vise bla bla glupo totalno