View Single Post
Staro 27.08.2019, 13:52
Futbalista Futbalista je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2019
US lokacija: Čkgo
YU lokacija: Belgrado
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mveruovic Prikaz poruke
To ti je samo privremeno tako, pasce malo pa ce ici gore dole. Najjace od svega dzabe da su ti dali i 820 za pocetak jer gledaju duzinu istorije, sad apliciras za neku karticu odbice te iz tog razloga. Potpuno idiotski sistem koji me bas nervira. A onda se nakacis nekome na karticu ko je ima 10 godina i odjedanputa imas 5 godina kreditne istorije. JA kad sam pricao sa ovima u banci da u Srbiji ne mozes da imas limite neke nenormalne vec u skladu sa platom, gledaju me. Ovde neko sa 30 000$ godisnje i 20 godina kreditne istorije im je mnogo boji klijenti nego neko sa 4 godine i 80 000$ platom. A tek gradjenje kreditne istorije da imas kreditnu karticu i da je placas full pre nego sto ti se i zavrsi obracunski period potpuno je suprotan konceptu kreditne kartice. Pa onda cu debitom placati... Al ajd.
Hahaah tacno!! Ja sam prve godine vec imao mnogo vecu godisnju platu od amera koji 20 godina imaju duplo manje, i onda meni daju kamatne stope neke nenormalne a mogu realno mnogo lakse da pokrivam sve nego taj sto ima 20 godina karticu.

Sistem kaze ajde za pocetak dajemo ti 500$ pa da vidimo kako ces ti to da pokrivas, pa onda sve vise i vise bla bla glupo totalno
Reply With Quote