Pozdrav svima!
Vidim da mnogi od vas prolaze kroz slicna pitanja i dileme kao i ja poslednjih par godina od kada ucestvujem u lutriji.
Prosla sam sve ovde spomenute dileme i ispravke vezano za tehnicke detalje, da ih tako nazovem, od slike(bez obzira sto prolazi proveru), do izbora zemlje iz koje se aplicira ( a mislim da je tu bilo nekih neznatnih promena prosle godine) i na kraju opet nisam sigurna koji je razlog za odbijanje.
Evo sta me sada interesuje, pitam se da li neko od vas zna.
1. Da li postoji negde zvanicna informacija o tome koliko je prijavljenih sa ovih prostora za odredjenu godinu i
neka nezvanicna informacija koju bismo mozda mogli da ispitamo ovde ukoliko postoji interesovanje za to
2. Godiste i nivo obrazovanja onih koji su prosli
Ne secam se da li je bilo na ovm forumu ili negde drugde ali je bio neki komentar tipa "pa mozda ipak pomalo biraju", vezano za decka koji je prosao, a koji je visoko obrazovan 21 godina, pa se pitam - bez ikakve zelje da unosim pesimizam - vec prosto zbog informacije - da li mozda i to utice kod izbora.
Negde sam ne tako davno na nekom US zvanicnom sajtu pronasla informaciju vezano za B2 vizu koja spominje veku vrstu olaksica za mladje od 26 pri apliciranju, pa otud i ovo pitanje.
|