View Single Post
Staro 25.09.2019, 21:26
Lazar90's Avatar
Lazar90 Lazar90 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.01.2019
YU lokacija: Belgrade
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Marko996 Prikaz poruke
Pozdrav svima, novi sam ma forumu. E sad moja situacija je ovakva CS mi je 47xxx, kada sam u maju vidio da sam dobio bio sam srecan, al kada sam ugledao broj Promenio sam raspolozenje i nisam uopste htio da posaljem ds260 mislio sam da nema sanse. Al citajuci po forumima govore da imam sanse, e sad kakva su vasa misljenja i da mi objasnite te reci current znacenja i to. Lp
Sve imas na forumu ali da pokusam da pomognem ukratko (kako sam ja shvatio citajuci isti i informisuci se od raznih jutjubera, a molim da me isprave upuceniji ako gresim).

-Od ove godine na stolu je skoro 55.000 viza (umesto oko 50.000 do sada)
-Ni 84.000 ljudi je izvuceno (najmanje poslednjih 15 godina)
-I na veci broj izvucenih, a mnogo manji broj viza je bio "current" (npr. poslednji put prosle godine)
-"current" znaci da prosto svi stizu na red, a bitni parametri su ti response rate, derivative rate i gustina (pa ti malo sad search-uj ove tri stvari da povatas sta je tacno sta, ubacis u search na forumu te tri stvari, pronadje ti lepo temu i stranicu gde se to pominje, udaris ctrl+f ukucas par slova od ovih parametara i lepo brzinski nadjes sebi bitan info.
Dakle bitno je i da rudaris informacije, ja sam ti za pocetak dao i previse

Visok ti je broj, tako da nemas potrebu jos uvek da saljes DS260, prati malo buletine, prati tempo kojim se sve odvija...Nekako svi su preoptimisticni ali sa pravom.
Lako moze da se desi da u martu-aprilu Amerikanci kazu, ajmo sada SVI RUKE GORE

ps.
baci oko na ovo
https://en.wikipedia.org/wiki/Diversity_Immigrant_Visa

Kada vidis broj izvucenih ima razloga za optimizam, samo jos da gustina response rate budu nisko
Moj savet, stay tuned, stay positive, pravac zlatara, uzmes neki lepi prsten i vec sutra zaprosis devojku i nju kao wife da navedes u ds260 kasnije.

Za sav ovaj info. koji sam ti pruzio, ocekujem da mi vratis makar duplo one tamo godine, jer imam neku dojavu da cu u maju biti izvucen za dv2021
Dv 2023 x 2 preko gola
Dv 2024 x 2 golman skida zicer
Dv 2025 x 2 ...
Reply With Quote