Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 08.10.2019, 09:08
svetlana33 svetlana33 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 12.10.2016
US lokacija: ???
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik neus Prikaz poruke
Nema bas logike da prijava na lutriju bude presudna za stvaranje imigracionog intenta. Kad bi to tako islo, ja bih vec bio ozbiljan kandidat za kupovinu jednog kompleksa zgrada na West sideu samo zato jer nedeljno uplatim taj Powerball i Megamilion ovamo

Imaju oni druge metode provjere i kriterijume za turisticku vizu. Ako zaista aplicirate za tu turisticku iz zelje da turisticki posjetite zemlju i nemate u planu nikakvo muljanje, nemajte brige. Meni odobrise i studentsku lagano, a jos sam ja izvucen na lutriji i konzul je to tamo jasno vidio. Prije toga nekoliko turistickih odobrenih, nikad nikakav problem. Uopste nisu toliki bauk, stavise, svaki odlazak u tu Ambasadu me uvjerio kolika su to gospoda za razliku od Britanaca koji su bas smecari kad je u pitanju dobijanje turisticke vize.
ovo za Britance potpisujem ...neverovatno dokle je to islo pri ulasku, vadila sam im strucnu literaturu sa fakulteta kod jednog odlaska kod kojeg je sve bilo unapred od mojih itekako skupo placeno i regulisano