Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 13.10.2019, 01:06
Jamive Jamive je offline
Drug član

Datum prijave: 17.05.2018
YU lokacija: BG
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Lazar90 Prikaz poruke
Da li da uzmemo pravnika da nam popuni aplikaciju ? Oni sigurno znaju da popune aplikaciju mnogo bolje nego mi ? Ako pak budemo izvuceni, da li da unajmimo kuvara, oni sigurno kuvaju bolje od nas ?
Mislim da je onaj alat o kome smo raspravljali zadnja 3 dana i linkovali 10 puta sasvim dovoljan da sami napravimo sliku. Brit Simon je dao ideju kako da fotografija ispadne "profesionalna"....dakle sibnete neku lampu iza vas u zid + blic i naravno beli zid...i to je to...
Ko ne ume da upotrebi crop tool i nakon ovoliko price o njemu, onda zaista neka ni ne aplicira, nema taj sta da trazi u Americi ako nema tamo tecu i tetku da ga udome.

Da jos jednom zakljucimo zvanicni photo VALIDATOR NE POSTOJI. Dakle neko je ovde pobrkao loncice. Postoji jedino photo tool koji je sjajan i lak za koriscenje, ne trebaju vam nikakvi fotografi.
End of story

ps. Kazes: "Izvuceni su u vecini slucajeva otisli u Foto radnju".

Molim te linkuj nam odakle ti takva tvrdnja? Negde je uradjeno istrazivanje? Ima statistika 75% fotograf, 25% home alone? ili nesto sl?
Mi na ovom forumu imamo trenutno njih 2-3 aktivnih koji svaki dan pisu i tvrde da su sami napravili fotografiju i da im je ona kriminalna, sto ne znaci da bi neko trebao da se fotografise digitronom, ali odlicnu sliku je moguce napraviti u svojoj reziji.

Polako bre. Prvo, i ti si sam pre par meseci postavljao "glupa" pitanja. Ne glupa jer si glup, vec iz neznanja.
I ljutio si se kad sam rekla da onaj ko ne ume da se snadje u glupavo jednostavnoj prijavi, bolje da ne ide u US.
E sad kad si prikupio znanje( vidim da si se bas angazovao, bravo)
Nervira te necija nesigurnost 😂
I sve vec pise na sajtu ovde i sve to isto pise i na sajtu ambasade, ali opet svi mi ne zelimo da nas mala greskica ostavi bez sanse.

Udahni duboko, ne nadaj se mnogo jer razocaraces se manje. Puno srece i no sikiriki.
Reply With Quote