Citat:
Prvobitno poslao korisnik Lucky2019
Jedno pitanje ljudi --
Dao sam novu adresu prilikom prvog ulaska u SAD, usao sam pre 5 dana i kad se ulogujem na uscis ne vidim ni staru ni novu adresu vise. Onde ima kao opcija da promenim mailing adress, ne znam da li smem to da radim sad jer su mi oni uzeli novu adresu (zapisali valjda) kad sam ulazio.Da li ce apdejtovati nesto gde cu da vidim svoju adresu gde sam sad ili da preduzimam nesto? Kada sam napravio profil na uscisu tad mi je pisala stara adresa, nakon ulaska nema vise ni stare ni nove adrese koju sam dao pa me to buni
|
Verovatno ti nece stici SS Card ni na novu ni na staru adresu. Ja ti savetujem da sto pre odes do prve SS Administration, i podneses sam zahtev za SSN. Dva dana posle toga bi trebalo da je broj generisan, i onda opet idi u SSA i zamoli ih da ti daju broj. SS Card ce ti stici tek posle 10-ak dana na adresu koju si ostavio prilikom prvog ulaska.Ne znam koliko ti se zuri, ali bez tog broja ne mozes ama bas nista, cak ni racun u banci da otvoris.
A za Green Card sacekaj mesec dana, meni je posle meseci 5 dana stigao na adresu koju sam naveo na aerodromu. Na ovom sajtu mozes da pratis status za Green Card. Uneses samo onaj broj koji su ti dali prilikom placanja GC ( Receipt Number)
https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do