Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 23.10.2019, 11:25
Makica@'s Avatar
Makica@ Makica@ je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 06.06.2017
US lokacija: Boston,MA
YU lokacija: Srbija
Smile

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Lazar90 Prikaz poruke
Da li da uzmemo pravnika da nam popuni aplikaciju ? Oni sigurno znaju da popune aplikaciju mnogo bolje nego mi ? Ako pak budemo izvuceni, da li da unajmimo kuvara, oni sigurno kuvaju bolje od nas ?
Mislim da je onaj alat o kome smo raspravljali zadnja 3 dana i linkovali 10 puta sasvim dovoljan da sami napravimo sliku. Brit Simon je dao ideju kako da fotografija ispadne "profesionalna"....dakle sibnete neku lampu iza vas u zid + blic i naravno beli zid...i to je to...
Ko ne ume da upotrebi crop tool i nakon ovoliko price o njemu, onda zaista neka ni ne aplicira, nema taj sta da trazi u Americi ako nema tamo tecu i tetku da ga udome.

Da jos jednom zakljucimo zvanicni photo VALIDATOR NE POSTOJI. Dakle neko je ovde pobrkao loncice. Postoji jedino photo tool koji je sjajan i lak za koriscenje, ne trebaju vam nikakvi fotografi.
End of story

ps. Kazes: "Izvuceni su u vecini slucajeva otisli u Foto radnju".

Molim te linkuj nam odakle ti takva tvrdnja? Negde je uradjeno istrazivanje? Ima statistika 75% fotograf, 25% home alone? ili nesto sl?
Mi na ovom forumu imamo trenutno njih 2-3 aktivnih koji svaki dan pisu i tvrde da su sami napravili fotografiju i da im je ona kriminalna, sto ne znaci da bi neko trebao da se fotografise digitronom, ali odlicnu sliku je moguce napraviti u svojoj reziji.
Mnogo mi se dopada kad 'sveznalice' koji nisu prosli ni P od procesa,pocnu da 'pametuju' na forumu 😀 Ni 100 pravnika ti nece pomoci ako te diskvalifikuju zbog fotografije il neceg drugog,a kuvar moz' da ti samo stavi slag na tortu 😉 Americi bas trebaju takva razmisljanja 😀😀😀 Sto se BritSimona tice,odlicno je 'odradio' prognozu za 2018 godinu🤔 Licno ja sam bila jedna od onih koji su mu postavili pitanje,na koje je on odgovorio da ce Europe postati current i 'svi ce dobiti vize',a pazi kad se zavrsilo na ispod 27K zadnji bilten bio. Drustvo,citajte prethodna uputstva,intervjue. Sve sto Vas Interesuje nalazi se na forumu,koristite pretragu na sva pitanja imate odgovore. Opet cu da ponovim,ako ste papiroloski cisti/imate Svu trazenu dokumentaciju,intervjuu cete proci bez problema. Iscitajte prethodne intervjue i videcete da nista nije tesko. Kad dobijete Case Number Slatke Muke pocinju,samo bez nervoze 🤗 Srecno svima jos jednom,i da vas sto vise bude izvuceno s foruma 🤞🤞🤞🤞

PS.- Izvinjavam se moderatorima/adminima al stvarno mi je preterano vise pametovanja od strane ljudi koji nisu prosli ni 'P' od procesa,a mi pojma nemamo iako smo prosli ceo proces 🤣🤣🤣

Drustvo Pooozdrav Veliki 🤗🤗🤗🤗🤗🤗💖💖💖
Case Number : 2018EU000091**
DS 260 poslat 30 Maja 2017.
Lekarski pregled : 01.02.2018.
Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart)
My Greeeeen Day : 12.Mart 2018.
Viza u Pasosu : 16.Mart 2018.
Landed in Boston 26.06.2018.
Reply With Quote