Citat:
Prvobitno poslao korisnik Kima
Pozdrav svima. Citam vas od prosle godine i do sada nije bilo potrebe da se javljam jer skoro sve odgovore na nedoumice, dileme i trileme sam uspevala da pronadjem na ovim stranama (i hvala vam puno na tome), sve do sada.
Intervju imam sledece nedelje, znaci opasno se priblizava i malo me je presekla ova novost sa tim obrascima I-134 i DS-5540. Pravilo/preporuka se primenjuje od 24.februara, a naletela sam na tu vest pre par dana. Meni nikakav zahtev za tim od ambasade jos uvek nije stigao. Da li nekako vec pripremiti to i imati za svaki slucaj na samom intervjuu ili se moliti kosmosu, svemiru, bogu ili kome god tamo na licu mesta da ti uopste i ne zatraze i samim tim te ne stave na AP?
Ovo je relativno sveze i pretpostavljam da u poslednjih nedelju dana nije bilo razgovora u ambasadi pa niko i ne moze da nam isprica da li se kod nas uopste i traze ti obrasci i da ja ne treba da paranoisem i dalje. 
Svakako se javljam sa svojim iskustvom nakon sto prodje razgovor.
|
Pozdrav

Ja sam imao intervju prosle nedelje, isto sam upao u paranoju kad sam video to da se primenjuje od 24. februara, imao sam hiljadu scenarija u glavi
Ali na intervjuu sve glat, niko nije spomenuo public charge, niko nije spomenuo health insurance, cak smo se dotakli i toga da sam nezaposlen trenutno, ni to mu nije smetalo.
Sve proslo glatko, kao i kod ostalih iskustava iz ove, i proslih godina

Naravno, uvek je bolje biti pripremljen, nositi te obrasce ako je moguce, jer nikad se ne zna. Ali eto, da se javim, da probam makar malo da vas opustim

Pozdrav, nek vam je svima sasrecom