View Single Post
Staro 18.11.2007, 01:02
Miodrag
Gost

Nepromenjeno

@Tiberije Mislis da mi ne bi odbili vizu kad bih otisao na razgovor kod konzula, to mi jedino i preostaje da uplatim pa sta bude, samo kad sam se vratio iz ambasade nazvao sam ih telefonom i covek koji se javio rekao mi je isto sto i sluzbenik, da ne mogu da se kvalifikujem za vizu ako sam vanredno zavrsio srednju skolu, dakle po njegovom samo i iskljucivo redovno skolovanje. Cudi me da tu informaciju u vezi vanredne skole nisam mogao nigde da pronadjem na internetu i ne pise nista konkretno u osnovnim uslovima za ucestvovanje u DV programu, a vezano je za izricito redovno skolovanje, ja koliko sam shvatio njima je bitna minimum cetvorogodisnja srednja skola ili dve godine radnog iskustva, ja te uslove ispunjavam, u svakom slucaju Tiberije puno hvala na savetu i ako mozda ima nekoga ko je dobio USA vizu sa samo zavrsenom vanrednom srednjom skolom ili eventualno mozda zna nekoga, bilo bi odlicno da napise svoje ili necije iskustvo, bilo bi mi puno psihicki i u svakom pogledu lakse, mirno bih spavao do sledeceg razgovora. Pozdrav