View Single Post
Staro 23.04.2020, 09:16
marjan77 marjan77 je offline
Drug član

Datum prijave: 26.02.2020
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik marko1995 Prikaz poruke
Moguće i da produži nakon 60 dana... Čisto sumnjam da će se situacija puno popraviti do sredine juna...
Interesantno skroz da kroz faktički 24h čovjeku što padne na pamet to i sprovede Nema šta, svaka čast...
Stvarno od početka DV-2020 sve je uradio što je mogao da zaustavi proces...
Mislim da odustajem i definitivno od cijele priče oko SAD-a sve i kad bi me zakazali u Septembru

Svakako interesantan proces i mnogo sam naučio i nadam se da će forumašima DV-2021 biti bolja i uspješnija godina

Svi mi mislimo da tamo cveta neka demokratija, da te niko ne pita odakle si jer su većina njih nekada došli od nekuda ali poslednjih dana masa njih viče "razapni,razapni", naoružavaju se do besvesti jer su puni mržnje.

Ja sam igrao lutriju 2021 ali delim tvoje mišljenje i da me izvuku veliki znak pitanje je da li bi ipak otišao, danas bi odgovor bio: ne.

Ovih dana razmišljam o Kanadi. Tamo je navodno bolji zdravstveni sistem, stroži su zakoni što se tiče naoružanja, onaj zapadni deo i nije toliko hladan ... u svakom slučaju ovaj virus je pokrenuo i neko novo razmišljanje, a to je da li je zaista Amerika zemlja snova?
Reply With Quote