View Single Post
Staro 24.04.2020, 10:53
Katarina12 Katarina12 je offline
Član

Datum prijave: 11.05.2019
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik djuka Prikaz poruke
Pretpostavio sam da ti neće ništa konkretno odgovoriti ... Ja im zbog toga planiram pisati posle vikenda kada i oni budu znali detalje... Čitao sam neke objave sa stranih sajtova gde kažu da nisu ovom zabranom obuhvaćeni ljudi koji već imaju validne imigrantske vize a izvan USA su u trenutku objave... Mada nisam siguran da li se to odnosi na ljude koji imaju već imigranske vize i imaju već pečat da su je aktivirali a sada su izvan USA ili i za nas koji nismo imali activation trip... Mada opet nisam 100% siguran. Da li si ti našla neke adekvatnije informacije?
Ne, nista zvanicno nisam našla niti procitala.
Executive order mi jesye bio malo konfuzan, ali ja koliko sam shvatila da se zabrana ne odnosi na ljude koji vec imaju zelene karte, tj aktiviran im je status nebitno da li su u SAD ili van, a odnosi se na nas koji imamo imigratske vize, a van zemlje smo, tj nismo aktivirali status. Mada ovo sto ste napisali to bi znacilo da ljudi koji cekaju na imigratske vize da im je zabranjeno da ih vade. A vec su svakako ambasade zatvorene. Zato ne verujem u tu pricu. Ako gresim nek me neko ispravi. Mada cekam neku objavu ambasade, ne zelim jos da im pisem.
Reply With Quote