View Single Post
Staro 25.04.2020, 03:02
neus neus je offline
Stari vuk

Datum prijave: 26.02.2019
US lokacija: NYC/NJ
YU lokacija: Crna Gora
Nepromenjeno

Da podijelim iskustvo:

Vec sam spominjao da sam na samom startu prilikom otvaranja racuna u TD banci aplicirao bio i za secured CC i da sam bio odbijen.

U medjuvremenu, negdje u novembru sam aplicirao za CapitalOne-u secured credit card. Isto, posle cak razvlacenja slucaja na 4 nedelje - opet bio odbijen.

Prije 3 nedelje, odlucim da pokusam opet sa TD Bankom, ali ovog puta drugacije.
Otvorim prvo savings account.
Prebacim $500 na njega.
Posaljem aplikaciju za secured cc nakon toga. Kroz nedelju dana mi stize obavjestenje da mi je kreditna kartica odobrena i poslata i vidim kroz aplikaciju da su skinuli tih $500 i drze ih kao pokrice za kreditnu.
E sad, vrhunac cijele ove price (koji je mene najvise iznenadio). Kreditna kartica mi jos uvijek nije stigla na fizicku adresu. Medjutim, povuceno je tih $29 koliko je godisnje odrzavanje i to mi stoji na balansu koji moram platiti na kraju mjeseca. Veceras nesto listam po aplikacijama i rekoh da udjem na Credit Carmu da vidim slucajno ima li kakvih promjena tamo. Kad ono - updateovan kreditni score na Transunionu i to na 668 Na equifaxu i dalje nema nista. AL bas sam se iznenadio brzinom, mislio sam da mnogo duze vremena treba da se uopste prikaze taj credit score, a kamoli da ce biti toliko visoko.
Sad kad stigne kreditna, da pocnem zivot duznickog ropstva koji propisuju ovamo
DS-260: 15. Nov 2019.
Poslata dokumenta: 15. Nov 2019.
Prebacio se na AOS: 25. Apr 2020.
Ostatak AOS procedure: http://www.zelenalutrija.com/forum/s...4&postcount=29
Reply With Quote