View Single Post
Staro 26.04.2020, 21:01
gorasheen's Avatar
gorasheen gorasheen je offline
Drug član

Datum prijave: 12.05.2019
YU lokacija: beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Svenson Prikaz poruke
Ako vam je otkazan razgovor, ne treba da brinete. Cim proradi ambasada, bicete pozvani na novi razgovor. Ako ispunjavate sve uslove, dobijate vizu.

Oni koji sada ocekuju poziv na intervju su u drugacijoj situaciji.

Ako su resili da vam daju vizu, dace je. Nije Amerika drzava u kojoj vlada ... (da preskocim taj deo, znate dobro sta i na koga mislim )

Kad udjete u ambasadu, videcete da je to drugaciji svet. Uostalom, ko je putovao po uredjenim drzavama Evrope, to je mogao da vidi.

Voleo bih da je ovako kao sto ti optimisticno pises, ali ceo imigracioni proces je zaustavljen i nema logike da ce ambasada raditi bilo koji posao vezan za imigraciju: razgovori, viziranja, produzavanja viza i slicno.

Sto se tice tvog lepog iskustva sa ambasadom, pa npr. ja imam jako lose, jer su me odbili za turisticku vizu samo zato sto nisam ozenjen, a na razgovor sam doneo ubedljive dokaze (podaci o zaradi, ugovor sa agencijom, itd) rekao da idem na godisnji, da zelim da posetim new york i miami, da zelim da se tamo lepo provedem i potrosim dosta novca.

Konzulka mi je samo odgovorila: ,,sorry mr. G.. you aren't qualified because you aren't married and for us you are a potential immigrant''.

Te njene reci cu pamtiti dok sam ziv i toliko o tom 'drugom svetu'' .
18.10.2019. mail to KCC
Reply With Quote