View Single Post
Staro 27.04.2020, 23:14
Andrew Wiggins's Avatar
Andrew Wiggins Andrew Wiggins je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.11.2015
US lokacija: Los Angeles
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik gorasheen Prikaz poruke
Voleo bih da je ovako kao sto ti optimisticno pises, ali ceo imigracioni proces je zaustavljen i nema logike da ce ambasada raditi bilo koji posao vezan za imigraciju: razgovori, viziranja, produzavanja viza i slicno.

Sto se tice tvog lepog iskustva sa ambasadom, pa npr. ja imam jako lose, jer su me odbili za turisticku vizu samo zato sto nisam ozenjen, a na razgovor sam doneo ubedljive dokaze (podaci o zaradi, ugovor sa agencijom, itd) rekao da idem na godisnji, da zelim da posetim new york i miami, da zelim da se tamo lepo provedem i potrosim dosta novca.

Konzulka mi je samo odgovorila: ,,sorry mr. G.. you aren't qualified because you aren't married and for us you are a potential immigrant''.

Te njene reci cu pamtiti dok sam ziv i toliko o tom 'drugom svetu'' .
Mnogi su odbijani iz raznih i nelogicnih razloga svake godine pogotovu za turisticku. Oni prave procenu na osnovu dokumenata sto im das/razgovora s tobom i ako ima sumnje nema vize. Ne znaci da je ta njihova sumnja uvek opravdana, ali u tom trenutku je to njihovo misljenje
Uvek navodim primer coveka koji je pre nekoliko godina ovde na forumu pisao da je isto kao ti hteo da poseti ameriku turisticki jer mu je to bio san, a pritom ozenjen, ima decu, privatnu praksu, nekretninu, zena se slozila da aplicira sam jer su mislili da je veca sansa da dobije vizu ako ne idu zajedno i odbili ga

Last edited by Andrew Wiggins; 27.04.2020 at 23:28.
Reply With Quote