Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 28.04.2020, 12:12
marjan77 marjan77 je offline
Drug član

Datum prijave: 26.02.2020
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89 Prikaz poruke
Realno, ovo ništa ne znači kada je proces za DV2021 u pitanju, zato što oni tek od jula, kada izađe poslednji bulletin za prethodnu godinu, počinju sa obradom kejsova za sledeću godinu.

To je tačno ali ja sam siguran da su oni odabir, lutriju završili do marta/aprila a da je ovaj datum objave (05maj) samo zakonski odabran koji je određen kod samog početka lutrije. Neka me neko ispravi ako grešim i rezultati su bili i u drugim terminima, datumima.

Ovo pomeranje, jedino može da bude ako su rešili da nešto malo koriguju u već izabranoj listi zelenih za 2021, pa da smanje kandidate iz zemalja koje su najviše pogođene ovim virusom (pr. italija, španija, francuska ... sad kreće haos i u africi) a povećaju broj u zemljama koje nisu bile puno pogođene virusom.Eto možda bude više mesta za Srbiju

Ovo razmišljanje je na osnovu komentara da će neke zemlje u letnjoj sezoni zabraniti ulazak gostima iz nekih zemljama, koje su najviše pogođene. Čak se i za Grčku kaže da će biti zabrana ulaska nemaca i dr. Primer mi iz Srbije smo na njihovoj pozitivnoj listi za ovu godišnju, letnju sezonu.
Reply With Quote