Citat:
Prvobitno poslao korisnik Andrew Wiggins
Mnogi su odbijani iz raznih i nelogicnih razloga svake godine pogotovu za turisticku. Oni prave procenu na osnovu dokumenata sto im das/razgovora s tobom i ako ima sumnje nema vize. Ne znaci da je ta njihova sumnja uvek opravdana, ali u tom trenutku je to njihovo misljenje
Uvek navodim primer coveka koji je pre nekoliko godina ovde na forumu pisao da je isto kao ti hteo da poseti ameriku turisticki jer mu je to bio san, a pritom ozenjen, ima decu, privatnu praksu, nekretninu, zena se slozila da aplicira sam jer su mislili da je veca sansa da dobije vizu ako ne idu zajedno i odbili ga
|
Citao sam to na jednoj temi i taj slucaj je jos gori od mog.
Ako se dobro secam covek je dobio i garantno pismo od kuma koga nije video godinama.
Hteli su da to proslave u vegasu i da potrose dosta para, ali nazalost zbog prevelike 'ljubaznosti' ambasade do tog susreta nikad nije doslo. Komentarisali su: ,,pa ako u usa nece nase pare, onda cemo da ih potrosimo negde drugde''.
Isto je bilo sa mnom, nakon odbijanja sam otisao na jedno sredozemno ostrvo i sve pare tamo potrosio.
Nikad se bolje u zivotu nisam proveo ..u pitanju je mikonos.