Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 11.05.2020, 17:25
Andrew Wiggins's Avatar
Andrew Wiggins Andrew Wiggins je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.11.2015
US lokacija: Los Angeles
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89 Prikaz poruke
Da se ne lažemo, ovaj forum stvara donekle lažnu sliku o šansama za izvlačenje. Bar 90% aktivnih članova je već izvučeno, a i najaktivnije su teme koje se odnose na stvari posle izvlačenja tj. na procedure, intervju i život u USA. Zbog toga kada se pojavi neko nov na forumu stiče utisak da je šansa za izvlačenje velika, a realno nije tako. Evo, ja prvi priznajem da sam imao taj utisak kada sam otkrio forum. Sećam se i prve prijave i razočarenja posle izvlačenja, zato što sam bio ubeđen da ću biti izvučen. Već sam bio isplanirao šta ću, gde ću i kako ću, ali jbg, stativa.
Realno šanse za izvlačenje su minimalne i ova lutrija nikako ne bi smela da bude jedina opcija u životu. Dešava se da neko bude izvučen iz prvog ili drugog puta, ali dešava se i da neko ne bude izvučen ni posle petnaestog. I zamislite da je neko čekao i izgubio tih 15 godina čekajući. Vreme brzo prolazi i svaka izgubljena godina se nikada više ne može vratiti.
Ustanovili smo da su sanse za nekog iz Srbije da se bude izvucen 1-1.5% zavisno od godine. Imao sam isti osecaj kao ti za prvo izvlacenje. Sve je nekako delovalo realno i nadohvat ruke. I onda hladan tus. Najteze mi je palo to prvo "has not been selected".
Zamislite ide voz sa 100 putnika. E ako su svi oni odigrali lutriju, jedan ce dobiti da ide. Ne pet, ne deset, nego jedan jedini. Eto tolke su sanse.
Svakako se ne treba oslanjati samo na lutriju, to bi bila greska. Vec kako je marko1995 rekao da bude plan C, mozda i D.
Reply With Quote