View Single Post
Staro 21.05.2020, 20:16
sanchez's Avatar
sanchez sanchez je offline
Drug član

Datum prijave: 19.04.2014
US lokacija: Miami, Florida
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik cobecar Prikaz poruke
Odgledao sam bukvalno u cugu sve tvoje klipove čim si izbacio ovaj post i mogu ti reći da su mi se baš svideli, svaka čast, bilo je pravo uživanje,samo tako nastavi, očekujem novitete
Dodao bih, da su tvoja iskustva sa gradovima relativno kratka i turističa. Kada se živi u nekim od gradova koje si i ti obilazio neki duži period, možda utisci budu drugačiji nego što su tvoji bili a kao što si i sam rekao, sve su to tvoja lična zapažanja, osećaj, mišljenje itd itd....
Iskreno,ja sebi nikad neću moći da oprostim što za vreme studiranja nisam iskoristio opciju W&T, nisam imao podršku mojih, oni su imali neku drugu filozofiju a ja nisam imao m..a pa da se sam i na svoju ruku upustim u to i zbog toga ću se kajati celog života...
Preporučujem svakom ko ima vremena da pogleda tvoje klipove, tu su još i nezaobilazne i već svima poznate Putujuće duće https://www.youtube.com/channel/UCOr...BKot7kIffRbjiA i još jedan naš član ima par klipova lazarDZIBA https://www.youtube.com/channel/UChI...-MOqIoiiT7SUOw , oni su u Čikagu, on u Majamiju pa koga interesuje može da baci pogled.
Hvala puno na lepim rečima, drago mi je da su ti bili zanimljivi! Biće još

Nažalost znam puno ljudi koji se kaju što nisu išli na W&T. Veruj da ni ja nisam imao podršku roditelja, tačnije oca koji je što ti kažeš imao totalnu drugačiju filozofiju. Mislim da je presudilo to što sam ja još u četvrtom razredu srednje škole, skapirao da je to jedini pravi put za mene i nije bilo teorije da ne odem. Bukvalno jedino da su me vezali lisicama za zid su mogli da me spreče Pokazalo se da je to bila najbolja odluka u mom životu.

Ne znam koliko godina imaš sada i kakav ti je status, ali možda se možeš kvalifikovati za neke druge programe u Americi? U svakom slučaju puno sreće u junu!

P.S. - Sa LazomDžibom sam u kontaktu a pogledaću i Putujuće Duće
DV2019 - HAS NOT BEEN SELECTED
DV2020 - HAS NOT BEEN SELECTED
DV2021 - HAS NOT BEEN SELECTED
DV2022 - HAS NOT BEEN SELECTED
DV2023 - HAS NOT BEEN SELECTED
DV2024 - Izvučen 318XX
Reply With Quote