Citat:
Prvobitno poslao korisnik Lux
Pozdrav svima. I ove godine 2 x HAS NOT BEEN SELECTED.
Vise i ne igram jer zelim nesto snazno da odem za USA (posto vec godinama zivim u inostranstvu i dobro mi je, i veoma je upitno da li bi mi odlazak u USA bilo sta popravio u zivotu, cak naprotiv) vec iskljucivo da vidim da li bi me izvukli ikad (pa ako me izvuku, onda bih razmislio sta da radim).
Igram od 2004-e godine (preskocio sam jednu ili dvije godine, ali sam zato slao za roditelje prije toga u drugoj polovini devedesetih kad su se slale koverte za prijavu postom) i cisto ovo pisem ovima koji su tek poceli da igraju da ostave neka velika ocekivanja po strani kad igraju - jer ovo je lutrija.
Mozete imati ludacku srecu i da vas izvuku odmah ili posle par puta, ali su mnogo vece sanse da cete biti u ovoj grupi u kojoj sam i ja - koja nikad nece biti izvucena. Medjutim, to ne znaci da treba da prestanete da igrate ili da se nadate (taman posla), samo nemojte da budete puno tuzni kad vam iskoci "HAS NOT BEEN SELECTED".
Srecno svima koji nisu provjerili jos uvijek i naravno srecno svima i u
buducnosti!
|
Tako nekako Lux

...ja kao da zelim sebi da dokazem da nemam srece, pa koliko god pokusavala..ili kako ja to znam da kazem

BAS NAPROTIV-IMAM SRECE
ne bih da kvarim dobitnicima dozivljaj..ali pomislite na trenutak da namesto da dobijate green card, oni izvlace dobitnike lutrije za vecnost (ili nesto takvo- brrrr

)..
Jer izgleda da me nece sreca, ali gle cuda-nece me ni veca nesreca

...mozda i nije neka uteha....ali kod mene itekako pali
Ipak to se onda nebi zvala sreca..vec..
zato sasrecom nam svima