Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 07.06.2020, 21:46
GiM GiM je offline
Drug član

Datum prijave: 07.06.2020
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik svetlana33 Prikaz poruke
Ovako, zaista tesko da cemo ovde naici na nekoga tko je vec imao ovakav slucaj srece. . tako da mora da se drzimo onoga sto nam govore uslovi lutrije..
Naime teoretski sagledano svatko od supruznika ima pravo da gura svoj case i odbijanje jednog gl. entranta ne bi trebalo automatski da diskvalifikuje i drugi slucaj jer jedan gl. entrant moze da zadovoljava uslove, a drugi na primer to ne mora da ispunjava, ali zato moze da prodje kroz prvi slucaj kao derivativ onog entranta koji je zadovoljio.
Naravno ono sto je za vas sada najvaznije jest uslov da ste pravilno popunili prijave, i naznacili sve derivative kako treba. Ukoliko taj uslov ne bi bio ispunjen sama prijava bila bi automatski nevazeca, jer obavezno u prijavi morate da navedete supruga i decu ispod 21 g. ukoliko ih netko ima.
Nadalje Vasa supruga bi trebalo da pogleda da li vredi njezino radno iskustvo obzirom da ona nema trazenu 4godisnju skolu u recenom roku bez prekida, ali mozda ima poslednjih 5 godina minimum 2g radnog odnosa u zanimanju za koje je potrebno skolovanje (ili iskustvo) u trajanju od min 2 godine...
Ono sto je takodjer vazno jeste vas case number, pa prema njemu treba da se ravnate, ako je supruga osetno nizi broj svakako pogledajte da li zadovoljava uslove. Imate pravo na oba dobitka, pa bi bilo mudro svakako proveriti legitimitet njene prijave, i ne odustajati unapred. srecno vam bilo
Stvarno sam veoma zahvalan na iscrpnom odgovoru.
Mozda bih trebali da posaljemo mail u Kentacky i upitamo upravo za ove dve stvari :
-njeno radno iskustvo
-uticaj na moj case (vrv su imali prilike da odgovaraju i na gluplja pitanja ) .
Sto se tice number-a, suprugin je 8XXX a moj 32XXX sto je osetna razlika. Mada citajuci forum, primetio sam da ljudi i sa vecim CN "prolaze" .
Reply With Quote