Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 09.06.2020, 00:20
neus neus je offline
Stari vuk

Datum prijave: 26.02.2019
US lokacija: NYC/NJ
YU lokacija: Crna Gora
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik GiM Prikaz poruke
Hvala na ohrabrenju i nadam se da ces uspeti do kraja.
Ljudi ja bukvalno dan/noc citam ovaj forum (FB i ostale drustvene mreze vise ne otvaram)
Pripremamo se za popunjavanje DS-a ( u sustini sto pre to bolje po meni) i naisao sam na problem....pasos mi istice u januaru 2021 u kom sam imao USA vizu na 3 godine (C1D, radio sam na brodu) i sad savet, da li da izvadim novi a ovaj sa cuvam zbog vize?
I video sam tutorijal na yt oko popunjavanja DS, posto sam radio na brodu ulazio sam vise puta u vise gradova u Americi, da li sve gradove treba da navedem?
Hvala svima a ostalim dobitnicima cestitam
Nisam najsigurniji za ovaj dio sa pasosem - primarno zbog toga sto je isti koristen za prijavu. U slucaju tvoje supruge to nije problematicno, ali u ovom tvom case-u, nisam siguran kako funkcionise. Mislim da bi bilo OK da se ispuni DS-260 sa novim pasosem a stari ponese na intervju kao dokaz.
Sto se tice ovog dijela za gradove u Americi - DS-260 se treba popuniti kako oni kazu to the best of your knowledge. Dakle najpreciznije i najtacnije u domenu onoga koliko znas i sjecas se. Ako i omasis neki datum, siguran sam da to nece biti toliki problem.
Preporucio bih da dobro pretrazite internet vezano za situaciju sa tvojom zenom i da vidite da li postoji ikakav nacin da stvari sredite preko njenog slucaja. I dodatno, sem ako vam finansije nisu problem, ja bih u svakom slucaju pokusao i sa njenim i sa tvojim brojem. Imate pravo na to, a ako se sve sredi preko supruginog slucaja, onda ti tvoj mozes da napustis bez ikakvih troskova.
Srecno!
DS-260: 15. Nov 2019.
Poslata dokumenta: 15. Nov 2019.
Prebacio se na AOS: 25. Apr 2020.
Ostatak AOS procedure: http://www.zelenalutrija.com/forum/s...4&postcount=29
Reply With Quote