Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 11.06.2020, 20:56
Manrika Manrika je offline
Drug član

Datum prijave: 18.11.2019
Nepromenjeno Pozdrav

Pozdrav ljudi.Ja sam Marko,izvučen sam pre neki dan na lutriji.Pokušavao sam da se registrujem na sajt ali nisam dobijao aktivacioni mejl i napravio sam nove mejlove kako bih se registrovao i opet isti problem.Pisao sam administratorima ali ništa i zahvaljujući jednoj osobi koja mi je pozajmila njen profil mogu da vam se obratim.
Moj case number je Eu34XXX(blizu 35000).Hteo sam da vas pitam šta mislite kakve su šanse da ovaj broj dodje na red u toku sledeće godine?Ja sam izvučen iz trećeg puta i uopšte se nisam nadao ovome.Ono što me je smorilo je saznanje da viši brojevi čekaju duže ili uopšte ne budu izabrani.Ja sam mislio kada sam video casenumber,to je to,ispod 50000 sam prošao sam ali sam tek posle saznao da su u igri i drugi regioni i kako sve funkcioniše.Šta mislite,ako bih ponovo odigrao lutriju u novembru,da li bi se automatski diskvalifikovao za ovaj broj što sam dobio?Pisao sam već jednom ljudima iz Kentakija,ne znam da li da ih pitam to?Ja se uopšte nisam nadao ovome.U medjuvremenu sam uspeo sebi da obezbedim radnu dozvolu za jednu Evropsku zemlju u koju sam trebao da krenem već 1-og aprila ali zbog korone se sve odložilo i sada ne znam šta da radim?Da li da čekam da vidim da li ću biti izvučen i onda mi automatski propada viza?Hteo bih da odem ali ne znam šta se dešava kada popunim dv-260,ako navedem radno mesto u Srbiji a posle odem tamo i ako budem izvučen na intervjuu me pitaju"vi ste naveli da radite u Srbiji u vašoj prijavi a usvari radite u drugoj zemlji,dikvalifikacija.Da li je to moguće?
Van toga vezano za case number.Pratio sam BritSimona i on kaže da će ove godine biti veliki broj case number-a sa puno rupa izmedju što znači da postoji neka šansa da veći brojevi dodju na red?Pratio sam i statistike za lutriju kroz godine i kroz chart-ove sam video da uglavnom prodje 70 posto case number-a,neke godine bude 60 psoto a neke 90 posto(skoro svi prodju).Šta mislite da li se može na osnovu toga praviti zaključci vezani za moj case number ili najbolje pratiti visa bulletin?Da li znate kog datuma objavljuju oficijalne podatke za case number za svaki region?Hvala puno na odgovorima i odvojenom vremenu!
Reply With Quote