Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 13.06.2020, 04:57
slucajni_prolaznik slucajni_prolaznik je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 06.05.2016
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik milosx Prikaz poruke

Meni samo i dalje nije jasno sto to nigde konkretno ne pise, a u stranu to da mi nema logike

Znaci izvuku preko 100 hiljada jer racunaju da ce pola otpasti, a onda u to uracunaju derivatives
I meni je cudno. 60% da se ni ne javi nema nikakve logike. Zato sam se i bacio u "racun".
Najverovatnije da ima veze sa onim agencijama sto su "prodavale" dobitak na zelenoj karti. Ako je sve istina, potrebno im je bilo samo da znaju necije ime, prezime, datum rodjenja i da imaju neku sliku koja ce da prodje check. Oni su prijavljivali ljude i ako budu izvuceni, nudili po prilicno paprenim cenama case number koji je zaista i postojao sa tim podacima.
Razumem da neko izgubi broj, nije vise medju nama, svasta mu se desi, shvati da i nema kvalifikacije a nece uspeti da slaze, ali da ni ne posalje DS260 i pokusa da dodje do sto sredstava, sto plana odlaska, je stvarno previse.
Bas bi bilo zanimljivo videti koliko se procentualno nije javilo dobitnika od momenta kada se upisivao i broj pasosa pri prijavi. Nesto sam grubo racunao DV-2019 i ispada jos vise - oko 70% se nije javilo (69625 od 98530).

Last edited by slucajni_prolaznik; 13.06.2020 at 05:06.
Reply With Quote