Citat:
Prvobitno poslao korisnik uran
moras malo da provedes vremena na forumu da vidis o cemu se radi, a ne da upadas kao cudo ovde.
1. mnoge najbitnije teme su prezvakane vec dosta puta i itekako se mislilo da informacije budu relevantne i proverene jer su ih uglavnom iznosili ljudi koji su vec prosli popunu DS260, intervju, pozeleneli, zatim se uspesno zapljunuli u Americi. I to je i najbitnije za aspirante. kako pravilno popuniti DS260 i kako uspesno proci intervju.
2. ti si se uhvatila informacije koja nije relevantna jer kandidat ni na koji nacin ne moze da utice da li ce i kada biti pozvan i STO JE NAJGORE proglasila si da smo svi mi u krivu iako se sad pokazalo da zapravo ti gresis.
3. posto si ti ubedjena da si u pravu ti sad mislis da mi svi gresimo oko dosezanja kvote pa onda na osnovu pogresne pretpostavke iznosis zakljucak da i oko ostalih stvari gresimo
HEEEELLLLOOOOO ?!
i sad si ti tu da nam das relevantne informacije. LOL ! Pa prvu koju si dala je vec pogresna iako opet ponavljam nije mnogo relevantna. Za onog ko je pozeleneo nebitno je koliko viza dele, a ko je izvisio ne vredi mu makar delili i 500000 viza. 
|
Uh uh ma sta mi rece, e neka si zasluzila sam
Ja sam se uhvatila za ono sto me interesuje, jer sam kroz ostale delove procesa uspesno prosla

i ako se vratis videces da sam se nadovezala na komentar koji se tice upravo onoga o cemu diskutujem. Nigde tvrdoglavo ne tvrdim da je tako kako kazem nego sve vreme trazim od vas izvor informacija koji ne dajete, sto bas ne ide u prilog tacnosti onoga sto tvrdite
To sto smo ustanovili da nesto ima logike i da je smisleno, svakako ne objasnjava da nigde ne nadjosmo zvanicnu informaciju oko dodeljivanja viza.
Mada evo ima ljudi koji su se potrudili da bar razjasne, za razliku od onih koji se u prazno raspravljaju

Ja nigde i ne spominjem da je bitan broj viza za onog ko je pozeleneo. Ja sam pozelenela davne 2012. a brat je izvucen sad sa visokim brojem pa sam se stoga udubila u tematiku dodeljivanja viza (U mojoj okolini ima dosta ljudi koji su dobili zelenu i svi isto mislimo po tom pitanju...)
Ali evo ako je tebi lakse, pobedio si me